Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

HR advies

EB portaal is meer dan alleen een online tool waarin alle hr-administratie eenvoudig te verwerken en terug te vinden zijn. Achter het portaal zit een team van hr-adviseurs die met je meedenken en adviseren om als goed werkgever voor de dag te komen richting je personeel. Dit gaat verder dan alleen de administratieve kant van het vak. De adviseur helpen jou ook met het inrichten of het doorlopen van de juiste processen. Samen bouwen we aan een sterk fundament van jouw werkgeversmerk.

EB portaal: HR advies

Salaris

Voor je werknemers is het belangrijk dat zij iedere periode tijdig salaris ontvangen en dat dit 100% klopt. Gaat er iets mis word jij, als werkgever, hierop aangekeken. Dit kan het vertrouwen tussen jou en je werknemers onnodig beschamen. Dit wil je te allen tijde voorkomen. Daarnaast moet het aan jouw kant, als werkgever, ook waterdicht geregeld zijn om eventuele negatieve financiële gevolgen te voorkomen. Het klinkt zo eenvoudig, maar een goede salarisadministratie is erg arbeidsintensief.

EB portaal: Salaris

Verlof

Het bijhouden van een verlofregistratie vergt veel meer werk dan je aanvankelijk zou denken. De medewerkers hebben toch recht op een bepaald aantal vrije dagen per jaar, waaronder een paar feestdagen? Klopt! Maar je medewerker heeft recht op veel meer verlofdagen, zoals calamiteitenverlof, ouderschapsverlof en zwangerschapsverlof. Wie heeft recht op wat en wanneer en hoeveel reguliere vrije dagen heeft iemand nog? Voor deze vragen kun je terecht bij EB Portaal.

EB portaal: Verlof

Verzuim

Voor jou, als werkgever, is het verzuim van je medewerkers al vervelend genoeg zonder alle administratieve werkzaamheden die daar bovenop komen. Ook moet alles volgens de juiste procedure verlopen. Gebeurd dit niet adequaat, dan kun je als werkgever voor een hoop nare verrassingen komen te staan met financiële of zelfs juridische gevolgen. Het EB portaal en de hr-adviseurs achter het portaal kunnen je hierbij van dienst zijn.

EB portaal: Verzuim

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70