Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

EB portaal is meer dan alleen een online tool waarin alle hr-administratie eenvoudig te verwerken en terug te vinden zijn. Achter het portaal zit een team van hr-adviseurs die met je meedenken en adviseren om als goed werkgever voor de dag te komen richting je personeel.

Quickscan

HR advies gaat verder dan alleen de administratieve kant van het vak. De adviseur helpen jou ook met het inrichten of het doorlopen van de juiste processen. Samen bouwen we aan een sterk fundament van jouw werkgeversmerk.

Als start van een langdurige samenwerking of juist als losstaand controlemoment kunnen onze hr-professionals aan de hand van een quickscan controleren en inzichtelijk maken hoe je er als werkgever op hr-gebied voorstaat. Wat komt er onder andere aan bod bij een quickscan?

Wat komt er aan bod?

 • Voor zowel de salarisadministratie, arbeidsovereenkomsten, de employee benefits en het personeelsreglement doen we onderzoeken naar het naleven van de wettelijke- en/of CAO bepalingen;
 • We toetsen de bedrijfsregels, waaronder een eventueel verzuimprotocol en een verlofprotocol;
 • We controleren diverse personeelsregelingen, zoals de verzekeringen en het pensioen.

Advies en uitvoer

Als werkgever heb je veel aan het advies van onze adviseurs. Je hebt er nog meer aan als dit advies ook omgezet kan worden in concrete acties en documenten. Via het portaal kun je gemakkelijk beroep doen op een set aan standaarddocumenten die heel gemakkelijk aan te passen zijn naar de eigen organisatie en/of situatie.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk dat de adviseurs van EB portaal deze op maat voor jouw organisatie maken.

Welke documenten?

 • Arbeidsovereenkomsten
 • Vaststellingsovereenkomsten
 • Officiële waarschuwingen
 • Aanzegbrieven
 • Personeelsreglement
 • Werkgeversverklaringen
 • Verzuim- en verlofprotocollen

De menselijke maat

Als werkgever wil je doen waar je goed in bent en wil je focus houden op het vervaardigen van de producten en/of het uitoefenen van de diensten die je aanbiedt. Dat is waar je verstand van hebt. Alleen hoe ga je om met het personeel dat regels overtreedt? Wat moet je als werkgever doen als een werknemer zwanger is? Wat komt er kijken bij een langdurig zieke medewerker? Hoe kun je collega’s tussentijds extra belonen voor uitstekende prestaties?

Allemaal vragen waar EB portaal een antwoord op heeft. Neem contact op met onze adviseurs en zij helpen je door lastige situaties heen.

En nog veel meer

Het advies houdt hier nog niet op. Wij zijn er voor jou en jouw organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je ook bij ons terecht voor advies richting:

 • Arbeidsrecht
 • Loonheffing gerelateerde zaken
 • Sociale verzekeringen

Mis je een onderwerp? Neem gerust contact met ons op. Wij verdiepen ons er graag in.

Veelgestelde vragen over HR Advies

Waarom moet ik een quickscan laten doen?

Kan ik gebruik maken van standaard sjablonen voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten die ik op internet vind?

Is een werknemer zich verplicht te legitimeren als hij/zij bij ons komt werken?

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70