Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

Voor je werknemers is het belangrijk dat zij iedere periode weer op tijd salaris ontvangen en dat dit 100 procent klopt. Gaat er iets mis word jij, als werkgever, hierop aangekeken. Dit kan het vertrouwen tussen jou en je werknemers onnodig beschamen. Dit wil je te allen tijde voorkomen.

Goede salarisadministratie

Daarnaast moet het aan jouw kant, als werkgever, ook waterdicht geregeld zijn om eventuele negatieve financiële gevolgen te voorkomen. Het klinkt zo eenvoudig maar een goede salarisadministratie is erg arbeidsintensief.

Er hangt dus veel af van een goede salarisadministratie. Bij EB Portaal ben je hiervoor aan het juiste adres. Uitstekende service voor een vast tarief.

Denk hierbij eens aan de volgende aandachtspunten

  • De wet- en regelgeving zorgt voor continue aanpassingen omtrent salariëring;
  • Het verwerken en controleren van verzuim- en/of verlofgegevens is tijdrovend en dient zeer nauwkeurig te gebeuren;
  • Het maken, verspreiden en verwerken van alle salarisstroken;
  • Het verspreiden van personeelsmutaties aan derden.

Alle administratie in één portaal

Is er sprake van personeelsmutaties? Je geeft dit heel eenvoudig in één keer door via het portaal. Wij doen de rest. Wij zijn verantwoordelijk voor een correcte verwerking én voor de onmiddellijke doormelding van personeelsmutaties aan derden, zoals de belastingdienst, verzekeraar, accountant, (bedrijfs)pensioenfonds en arbodienst. Wel zo eenvoudig.

Overzichtelijke salarisstroken

Helder gespecificeerde en overzichtelijke salarisstroken zijn belangrijk voor zowel de werknemer als de werkgever. Door gebruik te maken van EB portaal kun je hier blindelings op vertrouwen. Maar dat is nog niet alles:

De voordelen

  • Wij leveren de salarisstroken digitaal aan via het online platform. Uiteraard kunnen wij deze op verzoek ook als papieren versie aanleveren.
  • Je periodieke (en cumulatieve) journaalposten, eventueel per afdeling/kostenplaats, worden voorzien van eigen grootboekrekeningnummers. Daarbij worden alle individuele en gezamenlijke salarisoverzichten naadloos aangesloten op jouw jaarstukken.
  • De salarisbetalingen kunnen in SEPA bestand aangeleverd worden voor een eenvoudige verwerking in je (online) bankierprogramma. Dit zorgt voor gemak en voorkomt onnodige fouten door handmatige handelingen.

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70