Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

Het bijhouden van een verlofregistratie vergt veel meer werk dan je aanvankelijk zou denken. De medewerkers hebben toch recht op een bepaald aantal vrije dagen per jaar, waaronder een paar feestdagen? Klopt! Maar je medewerker heeft recht op veel meer verlofdagen, zoals calamiteitenverlof, ouderschapsverlof en zwangerschapsverlof.

Soorten verlof

Naast het reguliere verlof (wettelijk en bovenwettelijk) zijn er vele soorten van betaald en onbetaald verlof:

ATV/ADV/Roostervrij, Bijzonder verlof, Feestdagen, Kortdurend zorgverlof (calamiteitenverlof), Langdurend zorgverlof, Onbetaald verlof, Zwangerschapsverlof, Bevallingsverlof, Ouderschapsverlof (onbetaald), Betaald ouderschapsverlof (vanaf 2 augustus 2022), Geboorteverlof en Aanvullend geboorteverlof.

Onze hr-adviseurs

  • De hr-adviseurs achter het portaal kunnen een verlofbeleid opstellen of kunnen deze uit je cao halen en implementeren binnen jouw organisatie;
  • In het portaal heb je een duidelijk overzicht van alle verlofdagen voor jou en je werknemers;
  • De hr-adviseurs kunnen je adviseren bij niet-reguliere verlofdagen, zoals calamiteitenverlof of zwangerschapsverlof

Als je vragen hebt over een of meerdere verlofsoorten, dan kun je voor deze vragen terecht bij de hr-adviseurs van EB portaal.

Verlofregistratie

Goede verlofregistratie begint met een goed beleid

Bijzondere feestdagen, afwijkingen in de cao of ongebruikelijke situaties zorgen ervoor dat je verlofregistratie een stuk ingewikkelder is dan het in eerste opzicht lijkt. Hebben je werknemers vrij op Bevrijdingsdag? Hoeveel dagen verlof krijgen ze om te verhuizen? Wanneer mag een medewerker zorgverlof of calamiteitenverlof opnemen? De adviseurs van EB portaal zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je helpen met een goed beleid en/of hierin adviseren.

Eén duidelijk overzicht online

Wel zo gemakkelijk

Hoeveel vrije dagen heb ik nog? Komt deze vraag je bekend voor? Door gebruik te maken van het portaal behoort deze vraag tot de verleden tijd. Zowel voor de werknemer als voor jou is met één oogopslag te zien hoeveel vrije dagen iemand nog heeft. Dit portaal wordt ook gebruikt voor het indienen van alle verlofdagen. Wel zo gemakkelijk, alles online op één plek terug te vinden.

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70