Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

Voor jou, als werkgever, is het verzuim van je medewerkers al vervelend genoeg zonder alle administratieve werkzaamheden die daar bovenop komen. Ook moet alles volgens de juiste procedure verlopen.

Procedures verzuimbeleid

Ook voor uw verzuimbeleid ben je bij EB portaal aan het juiste adres!

Gebeurd dit niet adequaat, dan kun je als werkgever voor een hoop nare verrassingen komen te staan met financiële of zelfs juridische gevolgen. Het EB portaal en de hr-adviseurs achter het portaal kunnen je hierbij van dienst zijn.

Zo richten wij ons op:

  • Het controleren en/of opstellen van het verzuimbeleid;
  • Het adviseren bij een langdurig verzuimtraject;
  • Een overzichtelijk verzuimoverzicht van al je medewerkers op een overzichtelijk plek online;
  • De koppeling tussen je verzuim- en salarisadministratie;
  • Het tijdig en juist informeren van andere betrokken partijen bij verzuim.

Voorkomen is beter dan genezen

Onze hr-adviseur zorgen voor een sluitende administratie én adviseren bij het doorlopen van de juiste procedures

Als werkgever is het zeer belangrijk om bij verzuim de juiste procedures te volgen. De hr-adviseurs van EB portaal zijn hierin gespecialiseerd en kunnen jou hierin bijstaan. Van het opstellen van een overzichtelijk en juist verzuimbeleid voor jou en je medewerkers tot aan het advies bij een langdurig ziektebeeld. Ze zorgen voor een sluitende administratie én adviseren bij het doorlopen van de juiste procedures.

Tijdbesparing

Je verzuimadministratie is geen losstaand proces binnen je hr-administratie. Het is gekoppeld aan de salarisadministratie en de nodige informatie dient ook op tijd doorgegeven te worden aan derden. Als je dit zelf wilt doen kan dit een onoverzichtelijk proces zijn wat zeer tijdrovend is. Door alles in te voeren in het online portaal worden automatisch de juiste koppelingen gemaakt. Dit voorkomt onnodige fouten én bespaart een hoop tijd en geld.

Eén portaal, één prijs

Naast een correcte verzuimadministratie per individuele werknemer biedt het EB portaal ook een duidelijk overzicht van het gehele verzuim van jouw organisatie. Hierdoor is in één oogopslag te zien hoe jouw organisatie er voorstaat. Bij een eventueel hoog verzuimpercentage kunnen de hr-adviseurs van EB portaal dit analyseren en advies uitbrengen om je te helpen dit percentage te verlagen. En dat alles voor één scherp jaartarief per medewerker.

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70