Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

Als werkgever sta je voor de grote uitdaging om een uitdagend pakket aan arbeidsvoorwaarden samen te stellen voor je werknemers. Dit gaat wel veel verder dan een scherp salaris en een paar verlofdagen.

HR advies: EB portaal helpt

Wil je zelf een uitdagend pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen, dan vind je online door alle bomen het bos niet meer, het is een wirwar aan informatie. Door snel en gemakkelijk gebruik te maken van de hr-professionals achter het EB portaal, komt er samen met jou een aanbod aan arbeidsvoorwaarden op tafel dat voldoet aan alle wensen en aantrekkelijk is voor je medewerkers.

Meer over HR advies

Altijd up-to-date

De wet- en regelgeving, waaronder CAO’s zijn continu aan verandering onderhevig. Als werkgever heb je hier mee te dealen, terwijl het uitpluizen van deze veranderingen keer op keer monnikenwerk is. De hr-professionals, waaronder de adviseurs van EB portaal, zijn hierin gespecialiseerd en passen alle informatie op het EB portaal tijdig aan. Alles is goed geregeld voor je organisatie én je medewerkers. Zo ben je altijd up-to-date.

Bekijk onze diensten

Kwaliteit op alle fronten

Welke regels kent je CAO? Wat zijn fiscale gevolgen van bepaalde keuzes? Waar is de wet bindend en waar juist adviserend? Het regelen van één pakket dat overal aan voldoet vergt kennis van al deze disciplines. Een verkeerde beslissing kan grote financiële en/of juridische gevolgen hebben. Door gebruik te maken van EB portaal en onze kennis, is alles waterdicht geregeld.

Heb je vragen over ontslag, zwangerschap of ziekte, ook hiervoor kun je terecht bij hr-professionals EB portaal of raadpleeg onze FAQ.

FAQ Employee Benefits

Eén portaal, één prijs

Je wilt als werkgever graag alle informatie overzichtelijk op één plaats terugvinden, online en veilig afgeschermd van de buitenwereld. Of het nu gaat om perfect uitgewerkte loonstrookjes, arbeidsovereenkomsten of een helder overzicht van alle Employee Benefits per afzonderlijke medewerker. Met de oplossing van EB portaal heb je al werkgever alles op één plek, voor één scherpe prijs.

Ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we graag meer over EB portaal.

Neem contact op

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70