Zekerheid

Één handeling, één loket

Overzichtelijk

Home » Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden

U wilt uw loonadministratie uitbesteden, dan zoekt u daarvoor natuurlijk een betrouwbare partner. Bij EBPortaal.nl bent u op het juiste adres voor al uw personele aangelegenheden. Wij van EB Portaal maken als loonadministratiekantoor unieke combinaties mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers direct meeprofiteren van het voordeel dat EBPortaal.nl met zich meebrengt. Wanneer u uw loonadministratie wilt laten uitbesteden zorgen wij voor een persoonlijke aanpak, zo bent u er verzekerd van dat uw wensen en behoeftes als rode draad door de desgewenste dienst lopen.

Uw loonadministratie uitbesteden? Kom eens langs bij EBPortaal.nl uit Ede

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij, als loonadministratiekantoor, u kunnen aanbieden?Wij kunnen de complete zorg van uw salarisadministratie uit handen nemen, dit biedt meerdere voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Door onze expertise in te huren heeft u nagenoeg geen personeelskosten;
  • Daarnaast heeft u geen kosten die gespendeerd worden aan een duur salarispakket;
  • Wij zorgen ervoor dat we een oplossing bieden voor uw continuïteitsvraagstuk, denk hierbij aan een vakantie of een arbeidsongeschiktheid;
  • Daarnaast heeft u te allen tijde de actuele gegevens van al uw relaties online beschikbaar.

Zodoende zijn wij een loonadministratiekantoor waar u met een gerust hart uw loonadministratie kunt laten uitbesteden. Wij nemen de zorg over uw problemen en behandelen deze met de expertise die u verwacht van een professional. Zo is EB Portaal uit Ede het digitale loket voor personele aangelegenheden.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden wanneer u uw loonadministratie wilt laten uitbesteden? Dan raden wij het u aan om contact op te nemen met ons loonadministratiekantoor. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar en zorgen dat u op een juiste manier wordt geholpen met uw vragen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 088 – 2443670.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht