Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

Wij maken unieke combinaties mogelijk waarvan u als werkgever direct voordeel heeft èn waarvan uw werknemers meeprofiteren.

Accuraat uitgangspunt

Salarisadministratie

Wij hanteren uw salaris- en verzuimadministratie als basis voor het opzetten van een Employee Benefits-programma. Deze administratie is immers bij vrijwel alle bedrijven het meest complete, actuele en accurate gegevensbestand dat beschikbaar is.

Unieke combinatie

Vervolgens koppelen wij de personele verzekeringen en aanvullende diensten probleemloos aan de salaris- en verzuimadministratie. Wij brengen daarmee verschillende administraties onder in één systeem! Een unieke combinatie, waardoor u de administratiekosten drukt, nodeloze handelingen voorkomt en zorgvuldigheid waarborgt.

Een modulaire koppeling

Employee Benefits

EB portaal hanteert een brede definitie van Employee Benefits. In onze benadering omvat het alle op geld te waarderen regelingen en diensten die u concreet ter beschikking stelt aan uw werknemers of binnen hun bereik brengt. Ook de salariëring vormt dus een component van Employee Benefits.

Compleet pakket

Het Employee Benefits-programma van EB portaal is een compleet pakket van financiële producten en diensten. Het is overzichtelijk opgebouwd uit modules.

John van Hout

Teamleider & HR adviseur jfjvhout@ebportaal.nl 088 244 3667

Wilco Praamstra

HR en Salarismedewerker wilco@ebportaal.nl 088 244 3673

Gerben Noortman

HR en Salarismedewerker gerben@ebportaal.nl 088 244 3668

Diana van den Oetelaar

Teamleider HR & Salarissen diana@ebportaal.nl 088 244 3669

Indy de Kleine

HR & Salarismedewerker indy@ebportaal.nl 088 244 3671
Christa de Rooy

Christa de Rooy

HR & Salarismedewerker cderooy@ebportaal.nl 088 244 3672

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70