Zekerheid

Één handeling, één loket

Overzichtelijk

Home » Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

EBPortaal.nl biedt u de mogelijkheid om uw personeelsadministratie uit handen te nemen, zijnde een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Door onze jarenlange ervaring en de kennis en kunde die wij binnen onze organisatie in pacht hebben, kunnen wij de kwaliteit blijven waarborgen binnen onze organisatie. Zo bent u bij EBPortaal.nl uit Ede op het juiste adres voor personeels- en salarisadministratie. Door gebruik te maken van onze diensten hoeft u zelf slechts geringe inspanning te leveren op deze gebieden van uw organisatie.

Uw personeelsadministratie besteedt u uit aan de professional

Wanneer u personeels- en salarisadministratie uitbesteedt, wilt u natuurlijk zeker zijn dat dit wordt gedaan door een bedrijf dat van wanten weet. Aan de hand van het EB Portaal bent u verzekerd van een digitaal loket voor al uw personeelsadministratie. Concreet betekent dit een uitvoercentrum voor onder andere:

  • Salarisverwerking;
  • P&O advisering;
  • Verlof;
  • Verzuim.

Doordat de gegevens die op dit portaal staan vertrouwelijk zijn, is er gezorgd dat u op een beveiligde internetomgeving zit wanneer u inlogt. Dit wordt gerealiseerd door de zogenaamde SSL sleutel.

Ook voor de werknemers

Ook biedt het EB portaal voor uw werknemers meerdere voordelen, zo kunnen uw werknemers gemakkelijk diverse overzichten zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Persoonlijk;
  • Financieel;
  • Digitaal personeelsdossier.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze personeelsadministratie? Of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u met plezier meer over wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie. Zo behandelen wij al uw vragen over de diensten die wij u kunnen aanbieden op het gebied van personeels-en salarisadministratie. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 088 – 2443670.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht