Zekerheid

Één handeling, één loket

Overzichtelijk

Home » Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

U wilt uw salarisadministratie uitbesteden, dan doet u dat uiteraard bij een gespecialiseerd salarisadministratiekantoor. EBPortaal.nl uit Ede biedt u de mogelijkheid om op een juiste manier de personele aangelegenheden binnen uw bedrijf uit te besteden. Wij staan voor kwaliteit en service. Zodoende wordt er gezorgd dat u en uw werknemers direct de voordelen ervaren van het EB Portaal.

Laat uw salarisadministratie uitbesteden bij EBPortaal.nl, een gedegen salarisadministratiekantoor uit Ede!

Het uitbesteden van uw salarisadministratie kan naarmate uw organisatie groeit een slimme keuze wezen. Door de tijd en moeite die deze zaken met zich meebrengen kunnen wij het zeer goed begrijpen dat u uw tijd beter kan investeren binnen uw organisatie. Dan is het natuurlijk wel zaak om uw salarisadministratie te laten uitbesteden bij een professioneel salarisadministratiekantoor. EBPortaal.nl is dan het bedrijf dat u verder kan helpen! Binnen het digitale loket van dit bedrijf bent u ervan verzekerd dat zowel u als uw personeelsleden de handige voordelen meteen kunnen gebruiken.

Wat betekent het uitbesteden van uw salarisadministratie voor u

Wanneer u als werkgever ervoor kiest om gebruik te maken van het EB Portaal bent u zeker van een digitaal loket waar al uw personele aangelegenheden makkelijk verkrijgbaar te zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Salarisverwerking;
  • Verlof;
  • Verzuim;
  • P&O advisering.

Zo wordt niet alleen de salarisadministratie verwerkt, maar kunt u ook terecht voor andere zaken. Zo worden er vanuit deze database diverse relevante koppelingen gemaakt met diverse gerelateerde organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Arbodienst. Zo zijn wij meer dan alleen een salarisadministratiekantoor!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden wanneer u uw salarisadministratie wilt uitbesteden? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 088 – 2443670. Onze ervaren medewerkers binnen het salarisadministratiekantoor vertellen u vervolgens over alle mogelijkheden die we bieden bij EBPortaal.nl. Wij hopen u snel eens te mogen spreken en uw vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht