Zekerheid

Één handeling, één loket

Overzichtelijk

Home » Salarisstrook maken

Salarisstrook maken

Een salarisstrook maken kan veel tijd in beslag nemen, daarom is het aan te raden om dit over te laten aan een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van dit specifieke protocol. EBPortaal.nl uit Ede is dan voor u een betrouwbare partner. Wij zorgen ervoor dat u op een juiste, betrouwbare wijze gebruik kan maken van ons platform. Zodoende hebben u en uw werknemers diverse voordelen. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van verschillende personeelsaangelegenheden, maar ook voor het maken van een salarisstrook kunt u EBPortaal.nl inschakelen.

Wij doen meer dan uw salarisstrook maken

Wij zorgen ervoor dat u op een juiste wijze gebruik kan maken van de facetten via ons digitale loket. Zo kunt u bij ons erop rekenen dat niet alleen uw salarisadministratie wordt verwerkt, maar tevens bieden wij ook andere faciliteiten, denk hierbij aan het zichtbaar maken van:

  • Verzuim;
  • Verlof;
  • P&O advisering.

Zo bent u bij ons verzekerd van meerdere zaken, naast alleen de salarisadministratie of het maken van uw salarisstrook.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die EBPortaal.nl u kan aanbieden op het gebied van uw personele aangelegenheden? Dit kan variëren van het maken van een salarisstrook tot aan het inzichtelijk maken van verzuim. Heeft u vragen? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 088 – 2443670.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht