Zekerheid

Één handeling, één loket

Overzichtelijk

Home » Salarisverwerking

Salarisverwerking

U wilt uw salarisverwerking uitbesteden? Dan gaat u natuurlijk in zee met een betrouwbare salarisverwerker. EBPortaal.nl uit Ede is dit professionele bedrijf! Wij zorgen ervoor dat uw personele aangelegenheden gemakkelijk en overzichtelijk zijn binnen één online loket. Dit geldt voor zowel de werknemers als de werkgevers. Hierdoor ervaart niet alleen u de voordelen van het online platform, maar ook voor uw werknemers wordt het overzichtelijk en gemakkelijk te bekijken wat de statistieken zijn van bijvoorbeeld: de financiële situatie of het digitale personeelsdossier.

Uw salarisverwerking uitbesteden doet u bij de professional

Een deskundige salarisverwerker zorgt ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken op het gebied van de salarisstroken of de bijhorende bijkomstigheden betreft het salaris van uw personeel. Wanneer u dit laat uitbesteden door de salarisverwerking van EBportaal.nl bent u verzekerd van meerdere voordelen, zo maken wij meerdere zaken voor u inzichtelijk, denk hierbij aan:

  • Verzuim;
  • Verlof;
  • P&O Advisering.

De gegevens over uw bedrijf en personeel die binnen het online loket staan zijn zeer vertrouwelijk. Wij hebben er dan ook voor gezorgd dat u zich binnen ons portaal in een beveiligde internetomgeving bevindt. Dit is te zien door de zogenaamde SSL sleutel.

De voordelen van een salarisverwerker

Wanneer u de salarisverwerking van uw organisatie laat uitbesteden heeft dit meerdere voordelen voor u als werkgever. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • Wanneer u de expertise van EBPortaal.nl inhuurt heeft u nagenoeg geen personeelskosten meer ten behoeve van uw salarisadministratie;
  • Tevens heeft u geen kosten van een duur salarispakket.

Wilt u meer weten over ons als salarisverwerker? Of heeft u misschien vragen over het uitbesteden van uw salarisverwerking? Dan kunt u gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 088 – 2443670. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u met plezier meer over wat de mogelijkheden zijn die wij u kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht