Zekerheid

Één handeling, één loket

Overzichtelijk

Home » Verzuimadministratie

Verzuimadministratie

Binnen het EB Portaal kunt u gemakkelijk uw verlofadministratie en verzuimadministratie over uw werknemers bekijken. Dit is een overzichtelijk geheel waarin u gemakkelijk kunt zien wat de stand van zaken is met betrekking tot de personele aangelegenheden van uw organisatie. Wij staan voor een betrouwbare persoonlijke aanpak waarin uw wensen en behoeftes worden meegenomen binnen de diensten die wij u kunnen aanbieden. Tevens zijn er meerdere voordelen: voor zowel de werknemer als werkgever is er een overzichtelijk platform waarin iedereen de stand kan zaken kan zien die voor diegene van toepassing zijn.

Uw verlofadministratie en verzuimadministratie, gemakkelijk en overzichtelijk in beeld!

Wanneer u gebruik maakt van de faciliteiten die het EB portaal met zich meebrengen bent u verzekerd dat dit overzichtelijk en gemakkelijk in één oogopslag te zien is. Zo wordt niet alleen uw salarisadministratie verwerkt, maar worden er ook relevante koppelingen gemaakt met diverse gerelateerde organisaties. Wanneer we hier concreet op inzoomen, ziet u dus naast de salarisverwerking ook de volgende zaken:

  • Verzuimadministratie;
  • Verlofadministratie;
  • P&O advisering.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke werknemers, waar, wanneer en om welke reden vrij waren. Voor een werkgever is dit zeker een uitkomst!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons online platform? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, denk hierbij de aan bijvoorbeeld de verlofadministratie en verzuimadministratie. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag van dienst! U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 088 – 2443670. Wij hopen snel eens iets te horen van u!

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht