Mijn portaal

Inloggen in het platform voor personeel- en verlofadministratie, salarisverwerking, verzuimregistratie, pensioenmutaties en werkgever- en werknemersverzekeringen.

HR & Salaris Gemak MKB plus diensten
Contact FAQ
Menu

Voordelen werkgever

Het is voor jouw organisatie van groot belang dat er een professioneel hr-beleid aanwezig is én dat deze, inclusief salarisadministratie, zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd. EB portaal kent vele voordelen van opzet tot implementatie en van dagelijkse uitvoer tot gedetailleerde inzichten. Bekijk hier de voordelen voor jou!

Kwaliteit

Doordat EB portaal uitsluitend met specialisten uit het vakgebied werkt ben je als werkgever verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ongeacht het hr-vraagstuk, wij hebben hiervoor de kennis in huis. EB portaal bewaakt hierbij zowel de wettelijke als CAO-ontwikkelingen en voert deze in overleg met jou door.

Tijdsbesparing

Waar zijn de salarisstroken terug te vinden? Wat moet ik doen bij een langdurig zieke medewerker? Welke instanties moet ik allemaal informeren bij een nieuwe medewerker? Dit zijn tijdrovende vragen om iedere keer weer uit te zoeken en uit te voeren. Doordat je voor al deze zaken bij EB Portaal terecht kunt bespaar je veel tijd.

Kostenbesparing

Door gebruik te maken van de specialisten van EB Portaal, hoef je deze niet zelf meer in huis te halen. Dit scheelt flink in de personeelskosten. Daarnaast voorkom je door het uitvoeren van een sterk hr-beleid en personeelsadministratie onnodige correcties of vervelende juridische en/of economische consequenties. En dat allemaal voor één vast tarief per werknemer per jaar, ook hier zonder onverwachte verrassingen achteraf. Wel zo duidelijk.

Werknemerstevredenheid

Het juist en tijdig uitbetalen van het salaris, een overzichtelijke online tool voor de verzuim- en verlofregistratie, het eenvoudig terugvinden van overzichtelijke salarisstroken of een heldere procedure bij bijvoorbeeld langdurig verzuim, is voor je werknemers erg belangrijk. Voer dit goed uit en bied je medewerkers duidelijkheid en overzicht waardoor de tevredenheid zal stijgen. Denk hierbij ook eens aan de employee benefits!

Voordelen administratie- accountantskantoor

Ook voor administratie- en/of accountantskantoren is EB portaal een goede samenwerkingspartner. Ten behoeve van je relaties kun je gebruik maken van onze specialisten die de complete salarisadministratie voor jou uit handen nemen. Dit levert de volgende voordelen op:

  1. Je bespaart in de eigen personeelskosten door gebruik te maken van de specialisten van EB Portaal;
  2. De aanschaf van een, veelal duur, salarispakket blijft je bespaart;
  3. Wij bieden zekerheid bij de uitvoer van de salarisadministratie. Doordat wij diverse specialisten hebben werken voor jou, hebben vakanties en/of (langdurige) arbeidsongeschiktheid geen invloed op de continuïteit van het proces.
  1. Eventuele mutaties als gevolg van wettelijke en/of CAO-wijzigingen voeren wij, in overleg met jou, direct uit;
  2. Verschillende relaties betekent vaak ook verschillende CAO’s met hun eigen regels. Wij kennen deze CAO’s wat de kans op fouten en daarbij komende kosten flink vermindert.
  3. Je hebt te allen tijde de actuele gegevens van al je relaties direct online tot je beschikking.

Voordelen assurantie tussenpersoon

Ook als intermediair kun je ten behoeve van je relaties gebruik maken van de dienstverlening van EB portaal. Dit bied je de volgende voordelen:

  • Op basis van de één-loketgedachte van EB portaal, ben je er zeker van dat je tijdig alle relevante meldingen voor de bij jou ondergebrachte verzekeringen van de betreffende relatie(s) ontvangt. De betreffende polissen zijn altijd up-to-date;
  • EB portaal vult ook voor jouw relaties eventuele naverrekeningen in, waardoor deze ook tijdig worden afgerond;
  • Doordat je jouw dienstverlening, met behulp van EB portaal, verder kan uitbreiden naar je relaties toe, wordt de binding die je met de relatie krijgt steeds hechter. Wij staan achter de schermen met diverse specialisten voor jou klaar om jou hierbij te ondersteunen;
  • Voor iedere relatie die je bij EB portaal aanbrengt ontvang je een aantrekkelijke afsluitprovisie.

Direct contact

Heb je vragen over EB portaal, salarisverwerking, hr-advies, verlof, verzuim of employee benefits? Bel of vul eenvoudig het formulier in en wij komen er snel op terug.

Bel 088 - 244 36 70